zaterdag 6 februari 2021

Peek a boo geboortekaartje met de beer

Hoi allemaal, 

Bij De Egel is weer een super leuke challenge van start gegaan. Je moet een kaartje maken met de sketch en de kleuren roze, bruin en zwart gebruiken. Toen ik de vierkantjes zag moest ik meteen denken aan een Peek-a-boo kaart waarbij je figuurtje als het ware ergens achter vandaan 'popt'. Om in het thema bruin te blijven heb ik gekozen voor de beer en vanwege de roze kleur heb ik er maar een geboortekaartje van gemaakt. Niet dat het maken van een geboortekaartje een straf is, dit vind ik toch wel de leukste kaartjes om te maken. De tekst Hi there! little one maakt het kaartje af. 

Het voorspelde winterweer maakt dat het een echt knutselweekend gaat worden en ik ga proberen om nog twee kaartjes met deze sketch te maken. Ook heb ik al een leuk idee voor de nieuwe challenge van Marianne Design, dus tijd heb ik wel nodig. Als het niet glad is maken we morgen misschien nog een sneeuwwandeling, wij schijnen hier best wat sneeuw te krijgen. Na het schrijven van deze post ga ik mijn Helleborussen, die net in knop komen, even in veiligheid brengen. Het zijn natuurlijk echte winterplanten maar als er een flink pak sneeuw op valt kunnen de knoppen afbreken en dat is zonde. Vorig jaar heb ik wat bijzondere soorten kunnen kopen bij een kwekerij in Limburg. Het zijn één van mijn lievelingsplanten en rond mijn verjaardag (net voor Corona gelukkig) werd er een speciale Helleborusdag georganiseerd. Laten we zeggen dat ik mijn slag heb geslagen;). Ik heb een mooie witte, bordeaux rode en dubbelbloemige met en zonder roze en rode spikkels kunnen kopen. De Helleborussen zorgen in de winterperiode altijd voor wat kleur en daar kan ik echt van genieten. 

Fijn weekend!


Gebruikte materialen: 
 • Marianne Design Collectable 'Eline's panda & beer' COL1409
 • Marianne Design Clearstamps 'Eline's giraffe' EC0169
 • Papier van de Action6 opmerkingen:

 1. Wat heb je een gave , leuke kaart met onze challenge gemaakt Natascha. Mooi geworden. Dat zijn inderdaad prachtige bloeiende planten, ik snap dat je daar zuinig op bent.
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda dt De Egel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een top kaart met de sketch en de kleuren. Heel leuk gedaan. Die van mij komt morgen online.
  Ik snap dat je die helleborussen gaat beschermen tegen de sneeuw. Ze zijn prachtig.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke kaart! Ik had al lopen denken over een bruin hondje op de kaart, maar beertjes zijn ook tof!
  Groetnis, Nynke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk Natascha! Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel. Je hebt goed gelezen en gekeken, hij klopt helemaal.
  Mooie helleborussen heb je. Ik heb er 1 in veiligheid gebracht, de anderen staan in zware bakken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk gedaan zo'n pee a boo kaartje! Prachtig zijn je helleborussen.
  groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leukerd is dit Natascha. Grappig hoe de beren te voorschijn piepen. Bedankt voor het meedoen van deze leuke sketchuitdaging van de Egel. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen