zondag 7 februari 2021

Beestenboel

Hallo allemaal, 

Was het bij jullie ook zo'n witte wereld vanmorgen? Hier heeft het de hele dag goed door gesneeuwd en inmiddels ligt er al een flinke laag. Door een sneeuwduin was onze voordeur ingesneeuwd, dit was een gek gezicht toen we de deur vanmorgen opende. We hebben nog een kleine wandeling in het dorp gemaakt en we zagen zelfs mensen met ski's die voorgetrokken werden door auto's. Het winterse weer houdt voorlopig nog aan las ik, zelf hou ik hier niet zo van als ik op pad moet. 

Vandaag ben ik ook nog even mijn hobbykamer in gedoken. Omdat je in totaal drie inzendingen mag doen heb ik nog twee kaartjes gemaakt voor de challenge van De Egel. Het (kinder)kaartje wat ik jullie nu laat zien is minder roze dan mijn eerste creatie. Omdat mijn peek a boo kaart in de smaak viel heb ik een zelfde soort kaartje gemaakt, maar dan met het hertje, de hamster en het konijn. Omdat er ook ruitjes op het kaartje staan mag deze kaart ook meedoen met de challenge van Knutsels en kadootjes. Ook hier verloten ze een te gekke stansenset voor een slimline card. Morgen laat ik jullie mijn laatste kaartje zien en hoop ik een begin te kunnen maken aan de challenge van Marianne Design, dat was vandaag niet meer gelukt. 

Fijne avond! 

Gebruikte materialen: 

 • Marianne Design Collectable ' Eline's hamster' COL1489
 • Marianne Design Collectable ' Eline's hert' COL1401
 • Marianne Design Collectable ' Eline's baby konijn' COL1463
 • Marianne Design Creatables 'van harte en ballon' LR0625

3 opmerkingen:

 1. Deze is ook al zo leuk!!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige uitstraling heeft jou kaart zeg! Prachtig bedacht en uitgevoerd. Fijn dat je nogmaals meedoet met de uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Wat een prachtige kaart! Hij spat van het scherm af.
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen