maandag 12 oktober 2020

Glas in lood

Tijdens het ordenen van mijn mallen kwam ik de Shattered triangel die van Altenew tegen. Ook deze had ik nog nooit gebruikt, maar komt nu met de lift challenge goed van pas! Op Pinterest had ik eens een voorbeeld gezien waarbij ze distress ink hadden gebruikt, dit gaf een mooi effect. Zelf wilde ik ook zoiets creëren maar dan zonder de inkt. Mijn schoonmoeder had mij laatst papier gegeven met regenboog effect en dit was precies wat ik zocht. Nadat ik de driehoekjes uit wit cardstock had gestanst heb ik deze op dit papier geplakt en uitgeknipt. Met 3d foam heb ik deze op een witte basiskaart geplakt. Het kaartje doet mij denken aan een glas in lood schilderij, helaas is dit op de foto niet zo goed te zien. Omdat ik het toch wat kaal vond (teveel CAS) heb ik er nog een tekst opgeplakt. 

Gebruikte materialen: 

 • Shattered triangle die van Altenew
 • Marianne Design en Karin Joan 'stans en stempels gefeliciteerd' KJ1721


3 opmerkingen:

 1. Erg mooie kaart, leuk die driehoekjes, super kleuren.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook gaaf zeg die triangels, wat een leuke stans! Mooie kleurtjes ook, ik vind je kaart héél geslaagd! Dank je wel voor je tweede inzending, Natascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer mooie uitwerking van de challenge. Mooie kleuren en stans. De tekst maakt het juist af vind ik en een klein detail mocht tenslotte. Juist voor de finishing touch! Mooi gedaan Natascha.
  Dank je wel voor t meedoen met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen