zaterdag 17 oktober 2020

Bedankt!

Onze buren hebben een aanhanger en twee keer per jaar brengen zij hiermee snoeiafval naar het duurzaamheidsplein. Van de week kwam de buurvrouw vragen of wij toevallig ook nog afval hadden dat vandaag weggebracht kon worden. Eind september hadden we de hedera- en beukenhaag al gesnoeid en omdat niet alles in één keer in de groenbak paste, gooiden we dit steeds in delen weg. Met een grote tuin en dus veel snoeiafval, ben je hier wel even mee bezig. Het is zo fijn dat wij de inhoud van de grote tuinafvalzakken nu in één keer kwijt zijn! Om de buren te bedanken hebben we snel merci chocolade gekocht en ik had gelijk weer een reden om een kaartje te maken. Na het avondeten heb ik onderstaand kaartje gemaakt. Ik vond de mol met de omgevallen boom en de vallende bladeren erg toepasselijk. Omdat er een boom op mijn creatie staat, kan deze kaart meedoen met knutsels en kadootjes

De kaart was net voor mijn favoriete programma Wie is de mol? af, dus dit kwam goed uit. Na de spannende halve finale, waarbij mijn mol er nog steeds in zit, heb ik onderstaande foto gemaakt. Met mijn nieuwe photo box met lampjes kan ik gewoon in het donker fotograferen en hoef ik niet meer tot de volgende dag te wachten. Wat een uitkomst en ik ben best tevreden met het resultaat. 

Het is nu wel wat laat om de chocolade te brengen, dus deze stoppen we morgen als verassing in de brievenbus. Het kaartje kan ik jullie wel alvast showen;) 

Als jullie het leuk vinden dan kunnen jullie mij ook volgen via InstagramFacebook en/of Pinterest

Gebruikte materialen: 

 • Marianne Design Collectables 'Eline's mol' COL1488
 • Marianne Design Collectables 'Eline's hamster' COL1489 (bladeren en paddestoelen)
 • Marianne Design Creatables 'long tags' CR1510
 • Marianne Design Creatables 'boomstam' LR0680
 • Marianne Design Creatables 'Tiny's paddestoelen' LR0623 (mos)
 • Marianne Design en Karin Joan 'Letterboard' DF3554 (letters)
 • Sakura gelly roll wit
 • Zwart hemp cord
 • 3d- foam 
 • Papier van Craft Sensations (gekocht bij de Boekenvoordeel)5 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad erg aardig van de buren om aan jullie te denken. En jullie zijn niet elke twee wekendruk om alles in kleine stukken in de groenbak te proppen. Je hebt een heel leuk kaartje gemaakt voor hun. En met een doos bedank chocolaatjes zal dat zeker in de smaak vallen. Dank je wel voor het meedoen bij K&K.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje is het toch ook dat molletje. Leuk gedaan zo met die boomstam waar hij net overheen kijkt.
  Lief dat de buren aan jullie dachten en top dat je ze op deze manier bedankt. Want je weet.....een goede buur....
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart met de mol op de boomstam. Bedankt voor je deelname bij K&K. Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super schattig kaartje.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaartjes met dat molletje! Ik zag nu pas dat je me bij de Liftchallenge had gevraagd hoe ik de foto uploade. Maar ik zie dat het jou nu al gelukt is. Ik stuur de foto eerst naar mijzelf via Whatsapp. Dan is de foto veel kleiner en dan lukt het wel.

  BeantwoordenVerwijderen