zondag 4 september 2022

Gepimpte cadeautas vol met bosdieren

Hoi allemaal, 

Zoals jullie wellicht wel weten vind ik het erg leuk om tafereeltjes te maken. Vorig jaar met sinterklaas heb ik voor de eerste keer een cadeautas gepimpt en dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik besloot dit nog eens te gaan maken. Dit keer heb ik alle bosdieren uit mijn knutselkast opgetrommeld en ontstond er een herfstachtige creatie. 

De grote pompoen heb ik samen met het stinkdier onlangs goedkoop op de kop kunnen tikken, ik wilde deze eerst niet kopen maar ben er nu heel erg blij mee. Het nieuwe egeltje van Eline kan natuurlijk niet ontbreken, zo leuk dat je deze in allerlei verschillende houdingen kan maken! Op de achtergrond heb ik de nieuwe bomen mal gebruikt, deze heb ik los van elkaar geknipt om wat meer ruimte tussen de bomen te creëren. Ook de vos, de vleermuis en het hertje mogen natuurlijk niet ontbreken en hebben jullie de bosmuis al voorbij zien schieten? Ik ben ook enorme fan van de paddenstoelen van Marleen en deze zien jullie vast en zeker vaker voorbij komen op mijn creaties. De takjes en de bladeren waaien van de bomen en de grond ligt er inmiddels al mee bezaaid. In totaal ben ik twee weken met deze tas bezig geweest, want het was nogal een werkje om alles uit te stansen. Bij het tasje heb ik ook nog twee andere dingen gemaakt, maar deze laat ik jullie een andere keer zien. 

Deze creatie ga ik insturen bij diverse challenges: creaties Suzan (FB) met thema herfst, Scrap en Co (FB) met thema vogels (uil), 'T Boekensteuntje daagt je uit (FB) met thema beestenbende, The four seasons challenge met anything goes fall, Hobbyshop Daantje daagt jullie uit (FB) waar ze een cadeautas vragen, bij Knutsels en Kadootjes vragen ze een vogel (uil) en hout (bomen, boomstronk en takjes op de grond), bij Girlz Creative Crafts is het thema alles mag en bij en Creatief met Angela's hobbycorner (FB) vragen ze herfstkleuren. 

Vorige week zag ik dat ik met mijn easel kaart de eerste prijs bij Marianne Design had gewonnen. Anita gaf aan dat de prijs nog een verassing is. Ik heb de prijs ook nog niet ontvangen, dus het is nog steeds een verassing. Ik ben heel benieuwd waarmee ik straks mag gaan knutselen! Met dezelfde kaart heb ik ook de tweede plaats bij Knutsels en Kadootjes behaald. Super leuk, vooral als je kaart bij meerdere challenges goed in de smaak blijkt te vallen! 

Strakjes ga ik onder de overkapping nog even genieten van het mooie weer. Ik zag dat de hommels en bijen alweer af en aan vliegen want de lavendel en de salvia staan in (tweede) bloei. Gisteren zagen we veel koolwitjes en ook een boomblauwtje en de kolibrie vlinder kwamen langs. Vorige week zagen we een Aziatische hoornaar in de tuin, hier ben ik niet blij mee omdat hij ook bijen opeet en deze juist heel hard nodig zijn. We hebben in de tuin gezocht en geluisterd, maar het nest lijkt gelukkig niet in onze tuin te zitten. Later las ik op internet dat je een foto kan insturen en je de vliegrichting moet onthouden, op deze manier kunnen ze het nest opsporen en uitroeien. Misschien spotten we hem nog een keer en dan gaan we proberen een foto te maken, moet wel bekennen dat ik dat best spannend vind en liever op afstand blijf!

Fijne zondag! 

Groetjes, Natascha

Gebruikte materialen: 

 • Marianne Design Collectables 'Eline's squirrel and skunk' COL1500
 • Marianne Design Collectables 'Eline's pumpkin' COL1501
 • Marianne Design Collectables 'Eline's hert' COL1401
 • Marianne Design Collectables 'Eline's uil' COL1475
 • Marianne Design Collectables 'Eline's vosjes' COL1474
 • Marianne Design Collectables 'Eline's happy hedgehog' COL1516
 • Marianne Design Collectables 'Eline's cat accessories' COL1486 (muis)
 • Marianne Design Collectables 'Eline's halloween' COL1473 (vleermuis)
 • Marianne Design Collectables 'Eline's hamster' COL1489 (hazelnoten en eikeltjes)
 • Marianne Design Craftables 'slimline grass-horizon-clouds' CR1583
 • Marianne Design Craftables 'Paddenstoelen by Marleen' CR1603 
 • Marianne Design Creatables 'boomstam' LR0680
 • Marianne Design Creatables 'Tiny's paddenstoelen' LR0623 (mos bij hertje)
 • Marianne Design Creatables' herfstbladeren' LR0775
 • Marianne Design Creatables 'bos XL' LR0772
 • Marianne Design clearstamp en snijmal 'banners by Marleen' CS1058
 • Marianne Design clearstamp 'super-mega-kei-onwijs' CS1066 (tekst bedankt)
 • Vellum


9 opmerkingen:

 1. OMG look at all these adorable forest critters! What a fabulous design! Thanks so much for joining in the fun at our Four Seasons Challenge! Good Luck and we hope you’ll come back again soon.

  Darlene
  FOUR SEASONS CHALLENGE
  DAR’S CRAFTY CREATIONS

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So many adorable forest critters and a beautiful autumn scene you created here!
  Thank you so much for joining us this month at Four Seasons challenge, hope to see you back there again soon!
  Ellie
  Ellibelle's Corner

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs gave cadeau-tas. Heel erg leuk gemaakt met al die verschillende diertjes.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What a grand gift bag. It's so cute. There's no way I'd get rid of this if you gave me a gift in it. Thank you for joining us at The Four Seasons Challenge. Bunny - designer for The Four Seasons Challenge

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig leuk! Daar zit wat werk in, maar een heel tof resultaat! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig leuk je tafereeltje.. zo mooi alle dieren in het bos bij elkaar, gezellig !. Eigelijk jammer om deze tas weg te geven, maar alleen de tas is al een kado op zich. Bedankt dat je meedoet bij K&K. Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is adorable. Thanks so much for sharing with us at The Four Seasons Challenge.
  Karen L, DT

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je krijgt super veel zin in de herfst als je naar jouw creatie kijkt. Heel mooi gedaan!
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige herfstcreatie, zoveel op te zien, je blijft kijken.
  Bedankt voor je deelname aan onze challenge bij Knutsels en Kadootjes.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen