zaterdag 10 september 2022

Cadeauzakje met lekkers 1

Hallo allemaal, 

Vorige week liet ik jullie mijn gepimpte cadeautas zien en ik wil jullie via deze weg bedanken voor alle leuke reacties die ik heb gekregen! 

De tas is om twee mensen te bedanken en daarom hebben we er wat lekkere dingen in gestopt. Zo ook noga, deze zit echter in een grote verpakking die net niet lekker in de cadeautas past. Tja wat doe je dan? Ik besloot om het opnieuw te verpakken en de bag topper van Marleen te gebruiken. Na het handen wassen heb ik de noga in de bijbehorende gift bags van MD gestopt en het zakje heb ik met behulp van dubbelzijdige tape dicht gemaakt. De bag topper heb ik uit kraft karton gestanst en het oranje design papier is van een reststukje uit een blok van de Action. Ik ben fan inmiddels van de egeltjes en ook op de bag topper mag deze niet ontbreken. Beide egels zitten op een stukje mos en om hen heen vallen de bladeren en eikeltjes naar beneden. Een pompoen en de vliegenzwam vind ik echt bij de herfst horen en kregen ook een plekje op de bag topper. Binnen een paar tellen ontstond zo een leuk en klein cadeautje, dit idee ga ik vast vaker gebruiken! 

Vandaag laat ik jullie één zakje zien en morgen volgt de andere variant, op deze manier kan ik beide zakjes insturen bij Hobbyshop Veldmaat. Deze creatie stuur ik ook in bij Creaties Suzan (FB) met thema herfst en bij Girlz creative crafts met thema alles mag. 

Fijne dag! 

Groetjes, Natascha


Gebruikte materialen: 

 • Marianne Design Collectables 'Eline's happy hedgehog' COL1516
 • Marianne Design Collectables 'bag topper bow by Marleen' COL1509
 • Marianne Design Collectables 'Eline's hamster' COL1489 (eikeltjes)
 • Marianne Design Collectables 'Eline's wasbeer' COL1472 (pompoen)
 • Marianne Design Craftables 'Paddenstoelen by Marleen' CR1603 
 • Marianne Design Creatables 'Tiny's paddenstoelen' LR0623 (mos)
 • Marianne Design Creatables' herfstbladeren' LR0775
 • Marianne Design 'Gift bags 70x40x200mm' LR0042

2 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende bag topper, schattig tafereeltje. Op je vorige creaties zag ik ook al zo'n leuke herfsttafereeltjes, echt top !!
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo lief dat egeltje en wat een leuke creatie weer! Die past goed bij de tas

  Hobbygroet,
  Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen