zondag 29 mei 2022

Kak dus!

Hoi allemaal, 

Afgelopen vrijdag hebben we iets bijzonders meegemaakt. We waren onderweg naar de supermarkt om de weekboodschappen in te slaan. Op een groot grasveld met daarop veel struiken en bomen zag ik vier grote dieren zitten. Ik kon het niet meteen plaatsen en vond het wel erg grote konijnen. Ineens drong het tot mij door, daar zat moeder of vader vos met drie kleintjes! Dat moesten we even van dichterbij gaan bekijken. We hebben de auto geparkeerd en zijn als een soort Freek Vonk de weg overgestoken, door het hoge gras kwamen we dichterbij. De vossen zaten er nog en hadden een konijn gevangen, daar waren de kleintjes druk mee bezig. We hebben op ruime afstand van ze genoten, helaas is de camera van mijn mobiel niet goed genoeg om op grotere afstand mooie foto's te maken. De moeder/vader vos kreeg ons uiteindelijk in het vizier en na een soort luide blaf schoten ze het struikgewas in. Zo bijzonder om mee te mogen maken, deze dieren kan ik nu ook weer van mijn lijstje afstrepen. 

Dit weekend kreeg ik een super leuk verrassingspakketje van Claudia van Girlz Creative Crafts. Met mijn ronde opkikker kaart heb ik de eerste plaats behaald. Met het mooie papier, de stempel met bijpassende mal en het lint kan ik weer iets moois maken! Vorige week kreeg ik ook mijn prijs van Scrap & Co (FB), met mijn bloemenkaart heb ik ook hier de eerste plek behaald. Wat een eer om zoveel in de prijzen te vallen! Voor 15 euro mocht ik zelf wat uitzoeken in de webshop. Ik koos voor de ronde proost stans van Marleen en voor twee lijmflesjes met een dunne punt. 

Deze week viel eindelijk de cactusmal van de nieuwe collectie van Marianne Design in de brievenbus. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. De woordspeling 'kak dus' zat al langer in mijn hoofd voor een beterschapskaart. De letterboard mal van Karin Joan vond ik hier leuk bij passen, dus deze heb ik weer eens uit mijn knutselkast gehaald. Deze kaart stuur ik in bij Hobbyshop Daantje daagt jullie uit op FB, hier vraagt men een beterschapskaart.

Fijne dag! 

Groetjes, Natascha

Gebruikte materialen: 

 • Marianne Design 'cactus' COL1511
 • Marianne Design Craftables 'zaadzakje en tuingereedschap' CR1395 (kleine pot)
 • Marianne Design Craftables 'punch die lucky' CR1539 (lieveheersbeestjes) 
 • Marianne Design en Karin Joan 'Letter board' DF3454


4 opmerkingen:

 1. Een bijzondere ervaring lijkt me Natascha, wij hebben er in Frankrijk wel eens gezien in het wild maar hier nog nooit. Je kaart is leuk geworden, grappig met die tekst.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart! Leuk zo op het letterbord.
  Wat gaaf die ontmoeting met de vossen. Jammer dat je er geen foto's van kon maken.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel leuke kaart met een vleugje humor. De lieveheersbeestjes maken het geheel een beetje levendig en echt af.
  Cool dat je de familie vos hebt gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi om die vossen zo te zien.
  Je kaartjes is ook weer een plaatje.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen