vrijdag 20 mei 2022

Dots of time

Hoi allemaal, 

Hopelijk hebben jullie geen last gehad van het noodweer? Bij ons gingen de onweersbuien net langs ons heen. De temperatuur is nu flink naar beneden gegaan dus ik heb de ramen tegen elkaar open gezet. Hopelijk koelt het in huis dan ook wat af. 

Vorige week liet ik jullie mijn gestipte klok zien, de klok was toen nog niet helemaal af. Deze week heb ik iedere dag een stukje van het patroon Dots of time gestipt en hij is nu helemaal klaar. Omdat ik de cijfers niet heel goed zichtbaar vond heb ik aan de achterkant van de klok een stuk zwart cardstock geplakt. In mijn knutselkamer hangt een wandplank en daar heb ik de klok met behulp van een (borden)standaard op gezet. Het stippen vond ik erg leuk om te doen en er komt vast nog wel een keer een item voorbij. 

Fijn weekend! 

Groetjes, Natascha

Gebruikte materialen: 
 • Patroon Dots of time van StipStijl
 • Pébéo porseleinverf: ming blue (17), pastel blue (51), opaline blue (23), anthracite (42), wit (43)
 • 2 bewaar flesjes met maatstickers om de verf nauwkeurig te mengen (zie voor menginstructie het  boekje kleureninspiratie)
 • 7 kunststof stopstokjes 
 • Sjablonen 
 • Tromma wandklok van Ikea 3 opmerkingen:

 1. Dit was even een test voor ik een heel verhaal type en er niets staat. Omdat reageren zo slecht gaat via de telefoon heb ik Microsoft Edge op de telefoon gezet. Kijken of ik nu wel kan reageren. Ik geloof hè
  T nu wel, het zij wel anoniem geloof ik…
  Maar ik wilde nog wel zeggen dat ik je klok supersaai vind. Het stippen geeft een prachtig effect, geniet ervan. Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf hoor! Daar heb je je wel een tijd mee vermaakt, en nu genieten van een mooie, aparte klok.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit, erg mooi geworden.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen