vrijdag 8 januari 2021

Ondeugende kat

Hallo allemaal, 

Het was een drukke werkweek met uitdagende casussen en hierdoor heb ik flink wat overuren gemaakt. Omdat wij dit eigenlijk niet mogen opsparen ben ik vandaag wat eerder gestopt. Snel heb ik mijn werkkamer weer omgedoopt tot hobbykamer. Bij De Egel is de eerste challenge van dit jaar weer gestart. Dit keer is het een sketch waarbij je het thema zelf mag bepalen. 

Ik vind het een lastige sketch en de ideeën vloeiden dan ook niet rijk. De prijs is super leuk dus ik wilde toch een poging wagen en uiteindelijk ben ik toch best blij met het eindresultaat. De kat klimt ondeugend in het wandrek omhoog en stoot onderweg een plant om. Hij wil graag bij de goudvis komen. De vissenkom heb ik gemaakt met behulp van vellum. Deze kaart mag ook meedoen bij The sketchy challenges (anything goes).

Straks begint Flikken Maastricht, dit is naast Wie is de Mol, mijn favoriete tv serie. Zijn er nog meer mensen die dit graag kijken? Morgen weer een lekkere knutseldag in het vooruitzicht waarbij ik ga beginnen aan de kerst challenge van De Egel. Iedere maand moet je twee kerstkaarten laten zien en omdat ik in het afgelopen jaar echt te laat was begonnen, is dit een goede stok achter de deur. Misschien ga ik ook nog proberen om een tweede kaartje te maken met deze sketch, je mag immers drie keer meedoen. 

Fijn weekend! 

Groetjes, Natascha 

Gebruikte materialen: 

 • Marianne Design Collectables 'Eline's kitten' COL1454
 • Marianne Design Collectables 'Eline's hond' COL1464 (zakdoek om de hals van de kat)
 • Marianne Design Collectables 'Eline's kat accessoires' COL1486 
 • Marianne Design Craftables 'planken bij Marleen' CR1463
 • Marianne Design Craftables 'groen bij Marleen' CR1464
 • Vellum
 • Papier Craft Sensations (Action)

10 opmerkingen:

 1. Superleuk bedacht. Wat kan je leuke tafereeltjes maken hè, met de diertjes. Ik vind dat je de sketch echt heel goed hebt gebruikt. Ik vond hem ook lastig en weet nog niet precies wat ik er mee wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart is het geworden. Sketch heb je super goed uitgewerkt.
  Groetjes, Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super goed gelukt dit mooie kaartje. Leuk met die vissenkom.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart met onze sketch Natasha! Heel gaaf. Je ziet het gewoon gebeuren. Die arme nietsvermoedende vis...
  Als mijn zoon hier het weekend is kijken we altijd Flikken. Voorlopig komt hij niet, dus dan kijk ik de Slimste mens...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh ja en dank dus voor het meedoen bij ons van de Egel!

   Verwijderen
 5. Wat heb je onze sketch gaaf ingevuld Natascha, echt een leuk tafereeltje heb je ervan gemaakt. Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda dt De Egel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is niet te zien dat je het lastig vond. Maar dat zien wij natuurlijk ook niet he? Dank je wel voor jou deelname aan aan onze uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ondanks je het een lastige sketch vond heb je er toch een superleuke kaart van gemaakt!
  Fijn dat je meedoet aan de challenge bij De Egel.
  Groetjes Marja DT.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een ondeugende kat! Zou het 'm lukken, hij heeft zijn servetje al om😄. Erg leuk gedaan en bedankt dat je meedoet bij The Sketchy Challenges. Groetjes Ela DT

  BeantwoordenVerwijderen