maandag 18 januari 2021

Kinderkaartje met de walvis

 Hallo allemaal, 

Na een boswandeling van 6 km heb ik nog even lekker geknutseld, dit keer heb ik een z-folding card gemaakt. Bij Lift challenge hebben ze een super leuke opdracht. Het is de bedoeling dat je je kaart in twee of meer stukken verdeeld, de kaart mag je vervolgens naar eigen inzicht versieren. Ik dacht meteen aan de walvis stans van Eline, hier zit een stansje bij om water/golven te kunnen maken. Deze heb ik drie keer uitgestanst en de delen heb ik van elkaar geplakt. Onder de golven komt het designpapier van de Action te voorschijn. Achteraf bedacht ik mij dat ik de golven beter met 3d tape had kunnen opplakken, dan was de verdeling nog beter zichtbaar geweest. Dit vrolijke kinderkaartje mag ook meedoen met de challenge van Hobbyzuss (Facebook). 

Een fijne avond gewenst! 

Groetjes, Natascha

Gebruikte materialen: 

 • Marianne Design Collectables 'Eline's walvis' COL1430
 • Marianne Design Collectables 'sealife by Marleen' COL1468
 • Papier van de Action 7 opmerkingen:

 1. Leukkkk!!! Die golfjes en de walvis, een perfecte combinatie! Erg leuke kaart en ook heel leuk dat je met onze challenge meedoet. Dank je wel, Natascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke vrolijke kinderkaart!!
  Liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke kaart met de walvis. Wat is dat papieren scheepje ook een leuk detail!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig kaartje met dit lieve walvisje! De golfjes lenen zich perfect voor de techniek van de lift, heel leuk bedacht! Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk gedaan met de walvis in de golven.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat gebeurt mij nou ook wel eens, dan ben ik zo enthousiast bezig...en dan denk later, O, ja, ik had het misschien ook zo kunnen doen ;-)
  Ik vind je kaartje ontzettend leuk geworden. Ook het model. Dank je wel voor het meedoen Natascha!

  BeantwoordenVerwijderen