donderdag 20 oktober 2022

Gebruik een rode draad op je creatie

Hallo allemaal, 

Het is een tijdje geleden dat ik hier een creatie heb gepost. Door een medische behandeling was ik niet in staat om creatief bezig te zijn. Gelukkig kan ik weer aan de slag!

Ik zag op het Instagram account van Eline Pellinkhof een leuke maar uitdagende opdracht (eline's huiswerk) voorbij komen. Ze vraagt om op je creatie een rode draad te gebruiken en als extra opdracht mag je deze bevestigen middels een simpele borduursteek. Vraag mij niet waarom, maar ik dacht meteen aan een springtouw. Henry egel heeft het springtouw om een grote Vliegenzwam geknoopt want ze hadden een vriendje te weinig om te draaien. Henriette springt vrolijk de lucht in en roept 'hiiiiieperdepiep' naar de jarige waarvoor deze kaart is gemaakt. Het springtouw heb ik op de kaart geborduurd met een simpele stiksteek. Mijn oma heeft mij vroeger borduren willen leren, maar laten we het er op houden dat ik hiervoor geen talent heb. Gelukkig is een stiksteek niet moeilijk. De handvaten van het springtouw heb ik gemaakt met behulp van het handvat van de wensput van Marleen. Zoals jullie zien is het op de kaart heerlijk herfstweer, iets waar ik altijd van kan genieten. 

Deze creatie stuur ik in bij Eline's huiswerk (rode draad en borduur deze), Girlz Creative Crafts (herfst), 'T boekensteuntje daagt je uit (herfst), Mutsen Cluppie challenge (herfst), Hobbyshop Veldmaat (dieren op je kaart), KIC (paddenstoelen), Four seasons (anything goes fall). 

Ook zag ik dat ik in de prijzen ben gevallen, zo'n eer als je wordt gekozen uit vele mooie creaties! Bij Girlz Creative Crafts heb ik met mijn cadeauzakje vol lekkere noga de eerste prijs gewonnen. Doordat ik ziek was, had ik niet op mijn blog gekeken en mij niet op tijd gemeld om de prijs te innen. Ik heb Claudia een mail gestuurd om toch de bedanken voor de 1e plaats en zij heeft geregeld dat de De Egel (sponsor) de prijs alsnog opstuurt. Zo ontzettend blij mee, bedankt Claudia en De Egel! Bij 'T Boekensteuntje daagt je uit (FB) heb ik met mijn cadeautas de eerste prijs gewonnen! Ik kreeg een super leuk en groot pakket toegestuurd met mooi papier, knipvellen, een labelmal en een stempelset. Deze spullen kan ik ook weer goed gebruiken! 

Fijne avond! 

Groetjes, Natascha

Gebruikte materialen: 

 • Marianne Design Collectables 'Eline's happy hedgehog' COL1516
 • Marianne Design Collectables 'Eline's squirrel and skunk' COL1500 (groot eikeltje) 
 • Marianne Design Collectables 'Eline's eekhoorn' COL1410 (klein eikeltje) 
 • Marianne Design Creatables 'Tiny's paddenstoelen' LR0623 (mos)
 • Marianne Design Creatables 'bos XL' LR0772
 • Marianne Design Creatables 'paddestoel XL) LR0770
 • Marianne Design Creatables' herfstbladeren' LR0775
 • Marianne Design Craftables 'wensput by Marleen' CR1540 (handvaten springtouw) 
 • Marianne Design Craftables 'slimline grass-horizon-clouds' CR1583 
 • Marianne Design clearstamps 'Eline's animals tekstjes' EC0188
 • Marianne Design clearstamp en snijmal 'banners by Marleen' CS1058

5 opmerkingen:

 1. OMGosh, this is so darn CUTE, love it!! Thank you for joining our challenge at Four Seasons!
  Diane FS Co-Owner
  {Nellies Nest}
  {Four Seasons}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer een geweldige kaart! Hoe bedenk je het iedere keer!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a lot of work you put into this. It's a really cute fall card. I love how they are playing jump rope with the mushroom helping out. Thank you for joining us. Bunny - designer for The Four Seasons Challenge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart heb je gemaakt. Dankjewel voor het meedoen aan de challenge bij Kaartjes Inspiratie Challenges. Groetjes Helma DT.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Natascha,
  Wat heb je dat super leuk en origineel bedacht! Heel erg leuk gedaan!
  Hartelijke groet, Linda T

  BeantwoordenVerwijderen