vrijdag 17 juni 2022

Labelkaart voor (schoon)vaderdag

Hoi allemaal, 

Poeh wat is het warm vandaag! Vanmorgen ben ik vroeg opgestaan om het huis nog even goed door te luchten. Daarna heb ik de ramen en de gordijnen dichtgedaan om de warmte zo goed mogelijk buiten te houden. Dit is helaas niet helemaal gelukt, de temperatuur is in huis al 25,5 graden! Morgen nog een hele warme dag en dan koelt het gelukkig weer een beetje af. Hopelijk is de warmte dan ook weer snel uit huis. Leuk om te lezen dat jullie ook zo genieten van de tuin en de dieren! Annemarie en Merit wat ontzettend bijzonder om zwaluwnesten in de tuin te hebben! Als de kleintjes uit de eieren zijn gekropen horen jullie deze vast ook een hoop kabaal maken. Het voeren moet ook een heel leuk gezicht zijn! Deze week heb ik helaas geen leuk nieuws; één van de koolmees jongen waar ik vorige week over schreef vond ik dood in onze tuin. Zo verdrietig!

Aankomende zondag is het vaderdag. Voor mijn schoonvader hebben we een bierpakket gekocht, dit valt altijd wel in de smaak. De big tag had ik al heel lang niet gebruikt en het leek mij leuk om de kaart aan het cadeau te kunnen hangen. De proost stans en de biertjes van Marleen passen natuurlijk perfect bij het bierpakket, dus de keuze was snel gemaakt. Het gekleurd karton heb ik onlangs bij de Wibra gekocht. Zij hadden voor 1 euro een blok met allemaal mooie kleurtjes dik karton, jullie begrijpen wel dat deze meteen in mijn winkelmandje verdween. 

De labelkaart laat ik jullie nu al zien omdat ik hem zo nog in kan sturen bij een aantal challenges. Mijn schoonvader volgt mij niet, dus dat kan gelukkig makkelijk. Helaas is de foto wat minder mooi geworden dan ik had gehoopt. Omdat ik de proost cirkel uit wit papier heb gestanst en deze buiten de bruine tag valt kan ik geen witte achtergrond gebruiken. De tekst valt dan weg en dat ziet er heel raar uit. Bij Hobbyshop Veldmaat vragen ze twee of meer cirkels op je kaart. Ik heb er in totaal 4 gebruikt; de eyelet bovenin de tag, de proost stans, de cirkel die ik op de proost stans heb geplakt en de ronde tag rechts onderin. Bij Kaartjes Inspiratie Challenges en bij 'T boekensteuntje daagt jullie uit (FB) vragen ze een mannenkaart. 

Fijn weekend! 

Groetjes, Natascha


Gebruikte materialen: 

 • Marianne Design Collectables 'beer by Marleen' COL1482
 • Marianne Design Craftables 'proost cirkel' by Marleen' CR1588
 • Marianne Design Craftables 'big tag' CR1551
 • Marianne Design clearstamp 'proost by Marleen' CS1056
 • Marianne Design clearstamp en snijmal 'banners by Marleen' CS1058
 • Marianne Design zilver papier CA3127


3 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende labelkaart heb je gemaakt Natascha.
  Dank je wel voor je deelname bij KIC
  Groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke stoere tag, Natascha! Sterkte met de warmte vandaag!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen